e
Banner

Etiketler: batuhan keles



Sertrans Logistics İzmir'de ofis açtı


Yayın: 03-09-2020
Kategori: Lojistik

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerin çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, Ege Bölgesi'ni büyümede odağına alarak İzmir ofisini açtı. Bu girişimle bölge özelinde büyüme kararlılığını ortaya koyan şirket, bölgeye yatırım yapmaya devam edecek.




Sertrans, e-ticarette 4 milyon siparişe dokunacak


Yayın: 19-11-2020
Kategori: Lojistik

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerin çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, 2020 yılının son indirim dönemine yönelik e-ticaret markalarına özel, indirim dönemi başarı rehberi hazırladı. Sertrans Logistics İcra Kurulu Üyesi Batuhan Keleş, bu yıl geçtiğimiz yılın iki katı fazla, tahmini olarak 4 milyon adet sipariş çıkışı beklediklerini söyledi.
 




Firmalar e-ticaretle büyüyor


Yayın: 24-02-2021
Kategori: e-ticaret

Ticaret pastasındaki payı büyümeye devam e-ticaret cirosu 2020'de 200 milyar TL'yi geçti. Tüm bu gelişmelerin yeni bir bakış açısını zorunlu kıldığını söyleyen Sertrans Logistics İcra Kurulu Üyesi Batuhan Keleş, artık tüm süreçlerini tüketiciyi merkeze alarak, tüketici beklentisine göre şekillendiren firmaların fark yaratarak büyüyebileceklerini belirtti.




Sertrans Logistics'ten 4,5 milyon avroluk e-ticaret deposu yatırımı



Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 30 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, yurt içi büyüme hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak İstanbul Akpınar'da 30 bin metrekarelik yeni bir depo açtı. İki yılda yaklaşık 20 milyon avro depo yatırımı yapmaya hazırlanan Sertrans Logistics, 2 bin kişinin üzerinde bir ek istihdam yaratacak. 




Sertrans'tan yapay zekâ destekli WMS yazılımı


Yayın: 05-01-2023
Kategori: Lojistik

Sertrans Logistics, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na akredite Ar-Ge merkezi tarafından geliştirilen lojistik sektörünün ilk yapay zekâ destekli WMS yazılımını müşterilerinin hizmetine sundu. “Akıl İşi” ile firmalar en temel beklentileri olan operasyonel verimliliğe, tüketiciler ise hıza kavuşacak.